Friday, June 25, 2010

bunga yesterday today and tomorrow



nama saintifik: Brunfelsia australis, Brunfelsia bonodora, Brunfelsia latifolia
nama glamour: Yesterday-Today-and-Tomorrow


dah cari dalam internet nama bunga ni ialah yesterday today and tomorrow, betul ke nama ni. macam lawak je, bunga ni cantik dan wangi, baunya macam bedak cuticura lah, sedap dan lembut sangat, tapi kata kawan kaknab yang tanam pokok dia kata wangi sangat sampai nak pening. nanti bila dah tahu nama dia kaknab akan update. kita upload dulu lah

No comments: